SiteCor Oy on lyhenne sanoista ”Site Corporation” ja tarjoaa nimensä mukaisesti pintakäsittelyalan palveluita monipuolisesti ja ammattitaidolla. Lisäksi palveluihin kuuluu ammattitaitoisen työvoiman välitys ja vuokraus erilaisiin rakennus-, infra- ja pintakäsittelyprojekteihin. SiteCon Oy:lla on laaja ja monialainen yhteistyöverkosto sekä Suomessa että ulkomailla.

SiteCor Oy:n toimitusjohtajana toimii kone- ja metallitekniikan insinööri Simo Tynys. Toimitusjohtajan noin 20 vuoden työuralle on mahtunut työtehtäviä lautapojasta erittäin vaativien projektien johtajaksi saakka ja hän on toiminut monilla eri aloilla niin kotimaassa kuin ulkomailla.

SiteCor Oy:n henkilökunta ja yhteistyökumppanit omaavat laajan kokemuksen erilaisista projekteista. He ovat työuransa aikana tehneet projekteja, jotka liittyvät konepaja-, metsä- ja elintarviketeollisuuteen, kemianteollisuuteen, vesihuoltoon sekä energiantuotantoon. Lisäksi kokemusta löytyy suurten luksusjahtien huollosta, kunnossapidosta ja pintakäsittelyistä. Luksusjahtien merkkeinä ovat olleet mm. Princess Yacht, Azimut ja Fairline ja jahtien moottorihuolloissa merkkeinä mm. Caterpillar, MTU ja Volvo.